Peta Lokasi Kampung Pasir Panjang, Sekinchan, Selangor

Kedudukan Kampung Pasir Panjang dari Kuala Lumpur dan bandar atau pekan di sekitarnya.

GPS Co-Ordinate: N 3 33.683 E 101 04.685
Google Maps: http://goo.gl/cpRz7a


Sila klik link berikut Peta NisanWorld.com sekiranya
anda tidak dapat melihat peta diatas.

Petunjuk & kekunci bagi menggunakan peta di atas:
zoom-in gambar pasir panjang Klik kekunci ini jika anda ingin lihat peta dengan lebih terperinci. Boleh "zoom in" hingga ke tahap gambar satelit (bergantung pada lokasi anda).
zoom out pasir panjang Klik kekunci ini bagi "zoom out" kembali peta di atas.
Atas pasir panjang Bawah pasir panjang Kiri peta pasir panjang Kanan peta pasir panjang Gunakan kekunci-kekunci ini jika anda ingin gerakkan peta tersebut ke atas, bawah, kiri atau kanan.
Bagaimana untuk ke Pasir Panjang
Sila klik link "To here" ataupun "From Here" dan taipkan lokasi anda. Anda akan ditunjukkan laluan ke Kg Pasir Panjang, Jarak perjalanan (Kilometer) & Jangka masa untuk sampai.

 

Di sebabkan Kampung Pasir Panjang masih belum lagi boleh dilihat menggunakan gambar satelit pada peta di atas, jadi kami lampirkan peta di bawah ini sebagai rujukan. Lokasi premis perniagaan kami terletak di Lot 683, Tali Air 9, Pasir Panjang, Sekinchan, Selangor.

Kampung Pasir Panjang, Sekinchan, Selangor

Jika anda ingin mengunjungi perusahaan kami ini, ianya sungguh mudah sekali. Perusahaan ini terletak di Kilometer 81 Jalan Klang - Teluk Intan (Jalan Persekutuan 5). Anda boleh melihat perusahaan ini terletak betul-betu bersebelahan jalan utama tersebut.

Di bawah ini merupakan gambar-gambar sebagai panduan untuk ke premis perusahaan kami. Sila klik ke kiri atau ke kanan untuk melihat gambar yang lain.

RxCrystal

Hubungi Kami | Peta Laman |Beritahu Rakan | Webmaster