Penajaan Pasukan Futsal - Team NisanWorld.com

 

Baru-baru ini pihak pengurusan NisanWorld.com telah memberi penajaan kepada sebuah pasukan futsal di Kampung Pasir Panjang. Tujuan utama penajaan ini adalah sebagai sumbangan khidmat masyarakat serta bagi mempromosikan lagi laman web NisanWorld.com ini.

Anggota pasukan ini terdiri daripada pemuda-pemuda dari kampung Pasir Panjang sendiri dan telah menyertai beberapa pertandingan futsal di sekitar daerah ini (Sabak Bernam/Kuala Selangor).

Team NisanWorld.com
Keratan dari Sinar Harian: Khamis 30 Julai 2009

Pada bulan Julai yang lalu, pasukan ini (menggunakan nama Kg. Parit 9 Baruh) telah menjuarai futsal Piala Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) kawasan Sekinchan pada Kejohanan Futsal Rakyat.

Pada perlawanan akhir menentang Pasukan Kampung Parit 4, pasukan kami telah ketinggalan 2-0 pada separuh masa pertama dan bangkit semula pada separuh masa ke-dua serta menjohani piala ini dengan keputusan 5-2. Piala Kejohanan Futsal Rakyat ini telah disampaikan sendiri oleh ADUN Sekinchan iaitu Y.B. Ng Suee Lim.

Di bawah ini merupakan sebahagian lagi gambar-gambar Team NisanWorld.com

Pasukan Futsal Team NisanWorld
Team NisanWorld
Team NisanWorld
Team NisanWorld

Nota: Sila klik pada mana-mana gambar bagi membesarkanya.

Jika pihak anda berminat untuk menjemput pasukan NisanWorld.com menyertai acara futsal di sekitar Selangor, anda boleh menghubungi pengurus pasukan ini iaitu En.Din di talian 016.3522814.

Ikuti perkembangan Team NisanWorld.com selajutnya di laman web ini...

RxCrystal

Hubungi Kami | Peta Laman |Beritahu Rakan | Webmaster